Tájékoztató menzai étkeztetésről április 19-től

Tisztelt Szülő, Hozzátartozó!

A Kormány döntése alapján április 19-től az általános iskolák felső tagozatos (5-8 osztályos) diákjai a gimnáziumokba járókkal együtt digitális oktatásban részesülnek, az alsós gyermekek (1-4 osztályosok) jelenléti oktatására térnek át. Az 556/2020. (XII.4.) Kormányrendelet 19. § (1) bekezdése a települési önkormányzatoknak előírta, hogy digitális oktatás esetén a szülő kérelemére az elviteles étkezés lehetőségét biztosítani kell a köznevelési intézményekben.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szíveskedjen alsó osztályos, iskolás gyermeke számára a menzai étkezést mielőbb megrendelni, amelyet abban az esetben is meg kell tennie, ha a fizetési rendszerben a lemondásokból adódóan többlet/jóváírandó összeg szerepel! A jelzést a térítési díj fizetése nélkül étkező gyermekek esetében is kérjük.

Fenti jogszabály alapján a felső osztályosok és gimnazisták számára a XIII. Kerületi Önkormányzat továbbra is biztosítja a csomagolt étel elvitelét.

Az étkezés megrendelése a megszokott módon történhet: az etkeztetes.budapest13.hu webfelületen keresztül kártyás fizetéssel, vagy személyesen a Csata Sportcsarnokban (1135 Budapest, Csata u. 20.) hétfői napokon 7:00-18:00 között.

Csomagolt étel új kérelem igénylését az imfk@bp13.hu címre küldheti el.

Az IMFK honlapjára (imfk.bp13.hu) frissítve kerülnek fel az iskolai étkeztetéssel és fizetéssel kapcsolatos közlemények és határidők. Kérjük, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel közleményeinket!

Bp., 2021. április 15.                                              Intézményműködtető- és Fenntartó Központ

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük